15900209494259
O a mea maneta e masani ona fa'aogaina i masini maneta tumau?
20-06-02

Vaega o le sa'o CNC machining vaega

1. O le maualuga maualuga o le masini ma le maualuga o le gaosiga o le gaosiga o le vaega muamua lea o vaega o masini CNC saʻo.

Afai e tuʻufaʻatasia ma le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o auala, o le vaega autu lea o le unmanned factory.CNC machining e faʻaitiitia ai le malosi o le aufaigaluega ma faʻaleleia tulaga faigaluega. ave'esea, lea e fa'aleleia lelei ai le gaosiga lelei.

 

2. Malosi fetuutuunai o le second vaega o CNC machining parts.When suia le mea machining, i le faaopoopo atu i le suitulaga o le meafaigaluega ma foia le auala clamping avanoa, na o le manaomia e reprogram, e le manaomia le faia o se isi fetuunaiga faigata, ina ia e fa'apu'upu'u le ta'amilosaga sauniuni o le gaosiga.

 

3. Saʻo saʻo machining maualuga ma tulaga mautu.O le saʻo fua o masini o loʻo i le va o le 0.005 ~ 0.01mm, lea e le afaina i le lavelave o vaega. Ona o le tele o gaioiga e faia otometi i luga o le moega, ma faʻaumatia ai le sese o le tagata, faʻaleleia. le tutusa o le tele o vaega vaega, i le taimi lava e tasi o le saʻo pulea masini meafaigaluega na faʻaogaina ai le tulaga faʻaogaina masini, sili atu le faʻaleleia atili o le saʻo o le CNC machining vaega.

 

4. O vaega sili ona taua o le saʻo CNC machining vaega o loʻo taua i lalo: muamua, e mafai ona faʻaleleia atili le saʻo o masini, e aofia ai le saʻo lelei o masini ma le saʻo saʻo o le taimi o masini; Lona lua, o le toe faʻafouina o le gaosiga lelei e mafai ona faʻamautu le lelei o le gaosiga ma tausia le tutusa o le lelei o vaega gaosi.

20200602154849_75979

Aiga

oloa

e uiga i

fa'afeso'ota'i