15900209494259
O a mea maneta e masani ona fa'aogaina i masini maneta tumau?
21-06-16

Aisea e lanumoana uma ai ata fa'ainisinia fa'ainisinia?

Aisea e lanu moana uma ai ata fa'ainisinia ma ata fa'ainisinia? Atonu e te iloa po'o fea e sau ai le ta'u ata. O le mea moni, o le mafua'aga e lanumoana ai nei ata ona o le auala e tusi ai. fa'apipi'i”.Masalo i luga o auala ma auala e mafai ona va'aia ai se faitoto'a o le ofisa lomitusi o lo'o fa'apipi'i ma se ata ma fa'apea i luga o le laupapa fa'ailoga, o lo'o ta'ua lea.

Pepa mamanu, e masani ona taʻua o le "pepa mamanu", o se ituaiga o vailaʻau faʻapipiʻiina pepa faʻapipiʻi, lea e faʻaaogaina faapitoa mo ituaiga uma o faʻainisinia mamanu ma masini gaosiga.O se mea taua tele i le gaosiga, su'esu'ega fa'asaienisi ma le fausiaina.
O ata fa'ata'ita'i i le lanumoana o se ituaiga o ata fa'atele i aso a'o lumana'i ata fa'akomepiuta.
O ata tusi o loʻo tusia i luga o le pepa manino, e taʻua o le sulfuric acid paper, e faʻaaoga ai se peni carbon. O le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o se numera tele o ata i le lumanaʻi e faʻafaigofie ai le faʻaogaina o le "masini mamanu" e maua ai se numera tele o ata tutusa.
O le lanu lanumoana i luga o le ata o le mataupu faavae galue o le "masini mamanu" ammonia faʻapipiʻi ma photosensitive, e aunoa ma se isi mea taua.
JIUYUANmaua tulaga lelei i luga alumini CNC machining vaega,anodized CNC machining vaega,uamea CNC machining vaega,palasitika CNC machining vaega, eseese sa'o CNC machining vaega.JIUYUAN o le a fesoasoani ia te oe e saili fofo sili mo au galuega faatino.

 

Aiga

oloa

e uiga i

fa'afeso'ota'i