15900209494259
Ole maketi ole afi ole DC ole lalolagi ole a oʻo ile $25 piliona ile 2028
21-07-28

O loʻo iai pea le avanoa mo le faʻatupulaia o tau o le kopa i le afa lona lua o le 2021

A'afia i le fa'ama'i, o le tau o le 'apa memea o lo'o i luga o se suiga i luga talu mai Mati 2020. Aemaise lava, ia Fepuari 2021, o le tau o le 'apamemea na si'itia i le ala atoa, e o'o atu i le 9614.5 US tālā i le tone i le aso 25 o Fepuari, o le isi maualuga i le toeitiiti atoa le 10 tausaga. , ona fa'aitiitia ai lea. Ae o lo'o fa'atumauina i se tulaga maualuga e tusa ma le $9000 / tone.

Aʻo vaʻavaʻai atu i le afa lona lua o le 2021, e lua mataupu e sili ona popole ai le kopa:
1. Le a'afiaga o le malosi fou e pei o se mana'oga fou i le tu'uina atu ma le paleni mana'oga
Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le faʻamamafa o le lalolagi i le maualalo o le carbon emissions ma le faʻaaogaina o le malosi gafatia, manaoga fou, e pei o le photovoltaic ma taavale fou malosi, ei ai se aafiaga taua i le tuʻuina atu masani ma suiga manaʻoga.
Mafaufau o atunuu e aofia ai Europa Tutotonu o le a faʻateleina le faʻamalosia o le fausiaina o le malosi fou i le 2021, pe afai e mafai ona faʻatinoina fuafuaga fou malosi a nei atunuu e pei ona faʻatulagaina, ona tatou vaʻai lea o le manaʻoga moni mo le kopa o le a sili atu nai lo le sapalai, ma faʻatupuina ai se laʻititi. tulaga o le faatafunaina o le atunuu.
2. Le avanoa e suia ai uiga tau tupe
E le gata i lea, ona o loʻo lokaina faʻatauga a le lalolagi e ala i fefaʻatauaʻiga tupe i le 2020, o nei faʻasoa o le a maaleale i suiga i tulaga tau tupe.
Afai e taofi le talisapaia e le renminbi, o le a vave ona tafe mai oloa, ma mafua ai se faateʻia tele i tau.E faʻafefea ona faapaleni le feteʻenaʻiga i le va o le lua? E tusa ai ma le auiliiliga o fesuiaiga o tau o masina, o le aʻafiaga o uiga tau tupe i luga o le tau o le kopa o le a sili atu nai lo o le taumafa moni.O le mea lea, ua sili atu ai lo matou fa'anaunauta'iga e siaki suiga o le fesuiaiga o tupe a Saina ma le tului.

Maumau tau maketi o le sini lea o pisinisi.Mo le lumanaʻi o le tau o le kopa, o loʻo faʻamoemoeina o le tau apamemea o le a maualuga i luma ma maualalo pe a uma le tausaga, ma o le tau apamemea o le a vave tele ma vave tele, ina ia matua teteʻa mai le lagolago faavae.O loʻo faʻamoemoeina o le tau o le kopa o le a faasolosolo malie ona fetuunai i se tau talafeagai i le afa lona lua o le 2021.

O le si'itia o le tau o le kopa na mafua ai le si'itia o le tau o le uaea, o le si'itia o le tau o le uaeamasini DC leai se pulumu,kaponi pulumu DC afimaafi fa'atasisiitaga tau.

20210728151520_46421

Aiga

oloa

e uiga i

fa'afeso'ota'i